NYHET

Träffa Göteborgsområdets nya ombudsman!

På måndag den 2 oktober börjar partidistriktets nya ombudsman Emma Lidell att jobba hos oss. Emma är 34 år och från Stenungsund och kommer i huvudsak att jobba med kommunikation. Vi ställde några frågor till henne.

Exempelbild

Hej Emma och välkommen som ombudsman! Berätta lite om vem du är.

Tack så mycket! Jag är utbildad statsvetare samt strategisk kommunikatör med kompletterande utbildning inom sociala medier och kommer närmast ifrån en tjänst som operativ chef inom näringslivet men är nu mer än redo att få vara med på en samhällelig förändringsresa hos Socialdemokraterna i Göteborgsområdet.

Hur kommer det sig att du sökte jobb hos oss?

I ärlighetens namn är detta en roll som jag har väntat på ett tag, skulle man kunna säga. Min kombination av studier och samlad arbetslivserfarenhet har varit ett resultat av att jag alltid haft en liknande roll i åtanke – men möjligheten har aldrig presenterat sig tidigare. När så denna roll dök upp var det som att alla bitar slutligen föll på plats.

Vad ser du fram emot mest?

Även om det kommer vara en viss process att ställa om från operativt arbete inom näringslivet till arbete på en politisk distriktsexpedition, ser jag med spänning fram emot denna övergång och även att få mer konkret användning av mina tidigare studier. Jag ser fram emot de sociala aspekterna i att ges möjlighet att knyta kontakter runt om i distrikt och arbetarekommuner men även såklart att få vara delaktig i att sprida och värna de socialdemokratiska värderingarna.

Återigen, varmt välkommen!

Stort tack!