Delta i studier

 

Är du en vetgirig person? Vill du förändra vårt samhälle? Kunskap ger dig makt och verktyg för att göra skillnad. Att delta i studier och kurser är roligt och ett bra sätt att lära känna andra och samtidigt lära sig mer om vår politik. Dessutom är du med och gör vårt parti starkare.

Det finns många möjligheter att vidareutveckla sig inom partiet. Dels finns de studier som vi genom partidistriktet erbjuder, gemensamma studier i Västsverige, men även olika typer av studier hemma i din arbetarekommun. Kontaktuppgifter till din arbetarekommun hittar du här.

 

studieportal.se Länk till annan webbplats. hittar du aktuella studier för dig som medlem i Göteborgsområdet.

Via länken nedan hittar du Socialdemokraternas centrala studieportal. Där finns både verktyg för bra studier, samt material till olika studiecirklar och ämnesstudier. www.socialdemokraterna.abf.se Länk till annan webbplats.

Anmälan/avanmälning studier

Anmälan: sker till hans.hahn@socialdemokraterna.se
Meddela även om du har allergier, specialkost eller andra önskemål.

Avbokning/Återbud: Senare än 3 dagar före kursstart innebär avbokningsavgift med 100 procent av den faktiska kurskostnaden som distriktet har.

Deltagaravgift:
Vissa arbetarekommuner tar kostnaderna för vissa eller alla utbildningar. Hör med din arbetarekommun för att ta reda på vad som gäller för dig. Resor till och från utbildningen står var och en för själv, om inte annat angetts i beskrivningen. Partidistriktet står inte för ev. förlorad arbetsförtjänst.

LO Väst kan eventuellt ta deltagaravgiften för Ledarskaputbildningarna på Viskadalen om du är medlem i ett LO-förbund. Meddela ev. medlemskap vid anmälan.

Frågor kring studier besvaras av ansvarig ombudsman Hans Hahn.

Genom att anmäla dig till våra studier, godkänner du att vi sparar dina personuppgifter.
Läs mer här

Publicerad